U kunt kinderen aan de andere kant van de wereld helpen!!

Soms lijk je zo machteloos als je de beelden van kinderen met honger ziet op tv... Zo ver weg.. Hoe weet je dat je geld goed terecht komt? Stichting Chosen One Ministries kiest voor een kleinschalige aanpak met een grote impact! Doordat de stichting in Nederland niet zo groot is dat er betaalde medewerkers nodig zijn, kunnen wij garanderen dat al de financiën die binnen komen regelrecht naar het werk in Papua gaan. Omdat de voorzitter van de stichting werkzaam is in Papua, wordt er toegezien dat de financiën goed terecht komen.

Geef uw gift een doel!

Wist u dat u zelfs een gift over kunt maken met een door u gekozen doel? Wilt u bijv. tandenborstels geven aan kinderen van de kinderclub? Neem dan gerust contact met ons op en wij laten u weten of het door u gekozen doel gerealiseerd kan worden waarna u uw gift over kunt maken naar Stichting Chosen One Ministries t.b.v tandenborstels Super Power Kids Club. Het team ter plaatse zorgt dan dat de tandenborstels bij de kinderen van de kinderclub terecht komen en dat u foto's ontvangt.

Beloningsregeling Leden 

Stichting Chosen One Ministries bestaat uit vrijwilligers die willen helpen bij het verwezenlijken van het doel van de stichting. De leden ontvangen geen beloning en alle giften die worden overgemaakt en fondsen die worden verworven t.b.v. de stichting zullen rechtstreeks naar het bestemde doel gaan of het project waar de stichting op dat moment mee bezig is.

Financiele gegevens van de stichting

Bankrekening

Stichting Chosen One Ministries

IBAN: NL43ABNA0498789209 te Capelle aan den IJssel

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel nummer 65367561

Opname bij de belastingdienst onder nummer 856083240

Contactgegevens

Chosen One Ministries

De Genestetstraat 22

2902 AD Capelle aan den ijssel

Nederland

010-4516767

Wilt u meer informatie, stuur Miriam gerust een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.