Naam Stichting

Stg.Chosen One Ministries

Plaats

Enarotali Papua Indonesia

Baten en Lasten

 

Begroting 2018

werkelijk 2017

 

 

Eigen vermogen/saldo 31-12-2016

 

440

   

Baten

       

1. Opbrengsten uit bezittingen

 

 

 

 

2.Bijdragen Sponsors

                   10.000

                    8.239

 

 

3. Subsidies en overige bijdragen van derden

                     2.000

                2.755

 

 
 

 

 

 

 

Totaal baten

                   12.000

                   11.434

                          -  

 
         

Lasten

       

4,Bestedingen aan Kleuterschool

                     5.000

           4.500

 

 

5,Bestedingen bouw lokalen

                         -  

                    3.684

 

 

6.Reserve op rekening Papua voor diversen

 

              767

 

 

7. Lasten gebouwen

                     1.000

              607

 

 

8. Overige salarissen/ onkostenvergoedingen

                     2.000

              154

 

 

9. Lasten beheer en administratie

                        300

              310

 

 

10. Inrichting lokalen/ buiten speelplaats

                     1.000

           1.233

 

 
 

 

 

 

 

Totaal lasten

                     9.300

                   11.255

                          -  

 
         
 

 

 

 

 

Resultaat (baten - lasten)

                     2.700

                        179

                          -  

 
         

Legenda

       
         

ad  1 Verhuur eigen pand/ onderverhuur/ rente etc.

       

ad  2 Giften van sponsors etc.

       

ad  3 Alles wat van derden binnenkomt

       

ad  4 Salarisse aan docenten / leermaterialen / inventaris kleuterschool

       

ad  5 Kosten rondom de bouw van de lokalen en arbeidsloon

       

ad  6 Bijdrage aan bijscholing/cursussen

       

ad  7 Huur/rente/ afschrijving/ onderhoud/ onderhoud parkeerplaats ed

       

ad  8 Facilitaire medewerkers/ vrijwilligerskosten/jeugdclub

       

ad  9 Kantoorkosten/ bankkosten/ advieskosten etc

       

ad 10 Inrichting lokalen/tafels/stoelen/speelgoed/buitenruimte/ keukeninventaris etc.

     
         
         

Bijzonderheden:

       

Alle bedragen in hele euro's ingeven.

       
         

 

 

 

 

Het Bestuur van Stichting Chosen One Ministries

Miriam Stigter (Voorzitter):

"Toen ik 20 jaar was en in een kindertehuis in Papua werkte, kwam er op een dag een vader met een naakte baby van 3 dagen oud. Haar moeder was overleden. Hij was al naar 3 kindertehuizen geweest en niemand wilde de baby hebben omdat de voeding zo duur zou zijn. Ik heb toen besloten om het kindje bij me te houden in mijn kamer en heb haar de naam Johanna gegeven. Vanaf toen heb ik over haar uitgebeden “you are a chosen one of God!” en daar is mijn visie geboren om Chosen One Ministries op zetten. Om zorg te dragen voor de Chosen Ones van God! Chosen One Ministries zet zich in om de leefomstandigheden van de allerarmste te verbeteren, om kinderen met weinig kansen te stimuleren onderwijs te volgen en te voorzien in hun benodigdheden voor school, ook beginnen we een school van goede kwaliteit. Hopelijk zal dit een voorbeeld worden in Enarotali!"

Barry Bakker (Vice-Voorzitter):

"Binnen mijn werk in de gehandicaptenzorg zie ik hoe belangrijk het is om een omgeving te hebben waarin je mag zijn wie je bent en je de kans krijgt om je gaven en talenten te ontwikkelen. In Nederland hebben we het zo ontzettend goed en hebben alle kinderen beschikking tot goed onderwijs en goede gezondheidszorg. Als vader van twee zonen die op de basisschool zitten zie ik hoe school bijdraagt aan de ontwikkeling op allerlei gebied (sociaal, emotioneel en cognitief). Daarnaast vergroot goed onderwijs je kansen op een mooie toekomst. Chosen One Ministries zet zich onder anderen in voor goed onderwijs en daarnaast creëren ze een omgeving waarin kinderen de kans krijgen om zich goed te ontwikkelen. Op deze manier heeft Papua een hoopvolle toekomst, want kinderen zijn de volwassenen van morgen. Als bestuurslid kan ik mijn steentje bijdragen aan dit goede werk."

Henny van Loon (Secrataris):

"Mijn motivatie om Chosen One Ministries te ondersteunen is jaren geleden ontstaan. Ik zag de integere houding van Miriam, de visie drager. Ik volgde haar handel en wandel. Keer op keer werd ik verrast door Miriam ; het doorzettings vermogen en nieuwe terreinen winnen op diverse gebieden . Chosen One Ministries geeft gehoor aan de barmhartige oproep!

Ik houd zelf enorm veel van kinderen. Ik pleit voor gerechtigheid. Ik zie graag dat kinderen kínderen kunnen zijn! Ik zie dit o.a. ook terug in Chosen One Ministries, waar zorg gedragen wordt voor hele gezinnen!

Gerrie Stigter (Penningmeester):

"Omdat de stichting ten doel heeft om de ondervoeding in West-Papua te bestrijden vind ik het een voorrecht om met de andere bestuursleden daarin mijn steentje bij te dragen.

Ook de start van de basisschool gaat binnenkort gebeuren o.l.v. de voorzitter Miriam Stigter. Op het gebied van preventie is er een consultatiebureau opgezet, het is geweldig dat we van zo’n grote afstand iets kunnen betekenen voor de stichting.

 

Eindelijk terug op ons eigen stekkie in Papua.. 

Na 18 uur vliegen van Amsterdam via Londen via Kuala Lumpur kwamen in Jakarta aan. Met de auto naar een ander vliegveld, om 13.25 inchecken terwijl onze vlucht om 13.50 wegging.. Maar we hebben het gehaald met z'n vijven en 180 kg bagage! Op naar Papua..dachten we.. Toen we een tussenstop maakte op Ambon, bleek dat ons vliegtuig niet verder ging naar Nabire en dat we 2 dagen daar moesten blijven. 

Na 2 dagen eindelijk in Nabire aangekomen, waar een Strada op ons stond te wachten om ons naar Enarotali te rijden, nog eens 10 uur over een hobbel-de-bobbel-weg! Mark spuugte na een uur al alles onder. Helaas zaten z'n schone kleren goed ingepakt onder een zeil in de achterbak, dus maar alles uitgedaan en mijn trui bij hem aangedaan.

Gelukkig is de reis voorspoedig verlopen en zijn we eindelijk bij ons huis aangekomen. Eerst bedden opmaken en slapen!!

 

U kunt kinderen aan de andere kant van de wereld helpen!!

Soms lijk je zo machteloos als je de beelden van kinderen met honger ziet op tv... Zo ver weg.. Hoe weet je dat je geld goed terecht komt? Stichting Chosen One Ministries kiest voor een kleinschalige aanpak met een grote impact! Doordat de stichting in Nederland niet zo groot is dat er betaalde medewerkers nodig zijn, kunnen wij garanderen dat al de financiën die binnen komen regelrecht naar het werk in Papua gaan. Omdat de voorzitter van de stichting werkzaam is in Papua, wordt er toegezien dat de financiën goed terecht komen.

Geef uw gift een doel!

Wist u dat u zelfs een gift over kunt maken met een door u gekozen doel? Wilt u bijv. tandenborstels geven aan kinderen van de kinderclub? Neem dan gerust contact met ons op en wij laten u weten of het door u gekozen doel gerealiseerd kan worden waarna u uw gift over kunt maken naar Stichting Chosen One Ministries t.b.v tandenborstels Super Power Kids Club. Het team ter plaatse zorgt dan dat de tandenborstels bij de kinderen van de kinderclub terecht komen en dat u foto's ontvangt.

Beloningsregeling Leden 

Stichting Chosen One Ministries bestaat uit vrijwilligers die willen helpen bij het verwezenlijken van het doel van de stichting. De leden ontvangen geen beloning en alle giften die worden overgemaakt en fondsen die worden verworven t.b.v. de stichting zullen rechtstreeks naar het bestemde doel gaan of het project waar de stichting op dat moment mee bezig is.

Financiele gegevens van de stichting

Bankrekening

Stichting Chosen One Ministries

IBAN: NL43ABNA0498789209 te Capelle aan den IJssel

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel nummer 65367561

Opname bij de belastingdienst onder nummer 856083240

Contactgegevens

Chosen One Ministries

De Genestetstraat 22

2902 AD Capelle aan den ijssel

Nederland

010-4516767

Wilt u meer informatie, stuur Miriam gerust een email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.